Actievoorwaarden

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Actievoorwaarden eindejaarsactie 2023

Korting op Vrouw en Gezondheid Startpakket.

  • Het aanbod is voor vrouwen die nieuw zijn bij Auryn Acupunctuur & Advies, en voor vrouwen die bekend zijn bij Auryn Acupunctuur & Advies maar het laatste kwartaal van 2023 niet zijn geweest voor een consult. 
  • Boeking van het aanbod (is tegelijk het plannen van de Intake met eerste behandeling) kan vanaf 13-11 en tot uiterlijk acht (8) december of eerder als de praktijkagenda nieuwe boekingen niet toestaat.
  • Consult één en twee vinden plaats voor 20 december 2023. Consult drie kan in dezelfde periode plaatsvinden of in de maand januari na de wintersluiting van Auryn Acupunctuur & Advies die loopt van donderdag 21-12-2023 tot en met maandag 08-01-2024.
  • Ten aanzien van annuleren en verplaatsen van de afspraak gelden de algemene voorwaarden zoals die op de website staan vermeld; er geldt een termijn van 48 uur voor de afgesproken behandeling ongeacht de reden van afzegging of verplaatsing. Binnen die termijn worden de kosten volledig in rekening gebracht.
  • Wordt een afspraak verplaatst en valt het derhalve buiten de periodes zoals die gelden voor het aanbod, dat wordt het gangbare tarief gehanteerd: voor de Intake met eerste behandeling is dat 127 euro, voor de vervolgconsulten is dat 105 euro per consult.
  • Uitgesloten van de actie zijn het consult  aan huis, het consult in het weekend en het korte consult van 30 minuten.
  • Auryn Acupunctuur kan niet garanderen dat de consulten plaatsvinden op de dagen en tijden van voorkeur: je kunt geen aanspraak doen op tijdstippen die al vol zijn,  of tot een onredelijke agenda voor Auryn Acupunctuur leiden.
  • Het aanbod kan niet worden ingeruild voor contant geld of iets anders.

Disclaimer:  Typefouten of interpretatieverschillen zijn voorbehouden; voor onverwachte situaties wordt Auryn Acupunctuur naar alle redelijkheid een passende oplossing geboden. 

Scroll naar boven