Acupunctuur Online Consult

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist
Acupunctuur Online Consult

Een acupunctuur consult zonder dat je fysiek bij elkaar in een ruimte zit?
Lees hier hoe dat kan.

Door de huidige Covid-19 pandemie komt het online consult versneld uit de grond als een enthousiaste voorjaarsplant: er is een dringende reden om het nu écht tevoorschijn te komen. Heel goed, want het gebeurt regelmatig dat ik jou als cliënt graag extra handvatten wil geven om te werken aan je gezondheid. Omdat je nét dat extra duwtje nodig hebt tussen twee behandelingen door. Of omdat je niet fit genoeg bent om naar de praktijk te komen, je voor je werk in het buitenland bent, …

Acupunctuur is meer

Ook als je bij mij in de praktijkruimte komt, ervaar je dat de behandeling meer inhoudt dan het benutten van energiepunten door het aanprikken met naalden. Dat is slechts één van de manieren waarmee je gezondheid kunt bevorderen via de energie die door je lichaam stroomt. Energie is ook de voeding die je eet, de beweging die jij dagelijks krijgt, sociale contacten die je voeden, het ritme van slapen en waken, en meer. Zeker nu, ten tijde van de Covit-19 pandemie, staan vele energiebronnen en -stromingen onder grote stress.

Energie in beweging zetten, naar vergeten gebieden richten of gestagneerde energie weer vlot trekken zijn zeer gebaat bij aandacht en bijsturing in ons dagelijks leven. De behandelvormen die de acupunctuur omringen lenen zich goed voor een online consult. Wat je zoal kunt verwachten aan therapeutische hulp en instructie zijn vooral:

  • zelfmassage van energiebanen in de huid
  • acupressuur
  • warmte-applicaties
  • voedingsadviezen
  • zelfmassage van en rond littekens
  • leefstijladviezen

Let op: ook de behandeling met een online consult gaat over de hulpvraag waarvoor je bij Auryn Acupunctuur komt, en draagt bij aan de behandeldoelen passend bij de hulpvraag.

Zelf thuis elke dag acupressuur doen op een paar punten bijvoorbeeld: je geeft dan een regelmatige en frequente impuls om de energie te activeren. Een goede vorm van zelfzorg waarmee je bewust werkt aan je gezondheid. Ik laat je zien welke punten voor jou werken. 

Yin Tang

Ook kun je zorgen en vragen rond de huidige spannende tijd met me bespreken. De pandemie heeft impact op ieders leven, geeft spanning en onzekerheid.  Ik kan je advies en tips geven over hoe je je immuunsysteem kunt versterken of sterk kunt houden. En acupressuur op punten die verstand en gevoel balanceren, even je hoofd leeg maken met lichte druk op Yin Tang – een veelgevraagd ‘extra’ punt in mijn ‘live’ consulten.

Scroll naar boven