Agenda

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Specials Vrouw en Gezondheid:

  • Over de cursus Samen Natuurlijk Bevallen, en
  • De workshop De overgang als uitdaging.Cursussen en workshops met datum in overleg

Samen Natuurlijk Bevallen privé-cursus

Samen Natuurlijk Bevallen: samen leren hoe je partner een actieve rol vervult voor en tijdens de bevalling. Want bevallen van jullie kindje doe je graag samen. Je partner wil niet aan de zijlijn toekijken en zien dat jij het zwaar hebt.

In twee lessen leer je samen de pijn soepel opvangen, weeën begeleiden, de fasen van de bevalling actief ondersteunen. Om zo samen een intieme bevalling te beleven. We plannen de eerste les in zwangerschapsweek 32 tot 36, en op een geschikte dag en tijd voor jullie beider agenda’s.
Meer informatie over de cursus Samen Natuurlijk Bevallen vindt je hier.

De overgang als uitdaging

Overgang opvliegers acupunctuur Delft Den Haag

Je bent de 40 ruim gepasseerd en benieuwd wanneer je in de overgang komt. Of je hebt last van kleine ongemakken, voelt je niet meer zo fit en vitaal als een paar jaar geleden. Soms mis je de aansluiting op je werk of in je gezin. Dat houdt je bezig, je ligt er wakker van. Of is het andersom, je ligt vaak wakker en gaat dan liggen piekeren. Je voelt, het is tijd voor actie!

Er staat momenteel geen workshop in de agenda. Heb jij een groep mensen met vragen over de overgang of voor wie kennis daarover belangrijk is? Informeer naar een incompany workshop of een middag op een sfeervolle locatie.

Individueel traject: behandeling en persoonlijk advies. Een serie individuele behandelingen waarin we focussen op de vragen, onzekerheden en klachten die jij persoonlijk ervaart: geheel op maat voor wat jij nu tegenkomt. Wacht niet langer op een workshop en maak je eerste afspraak.

We zien elkaar dan binnenkort in mijn praktijk: welkom alvast!

Scroll naar boven