Agenda

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Agenda Vrouw en Gezondheid: zorg voor je energie.

Op de agenda Vrouw en Gezondheid vindt je onder andere data van de cursus Samen Natuurlijk Bevallen en  de workshop De overgang als uitdaging. In Delft en/of Den Haag.

Door de actuele situatie rond corona zijn er momenteel geen groepsactiviteiten.

Wat kan er wel:

Samen Natuurlijk Bevallen privé-cursus

Zwanger: Natuurlijk Voorbereiden op je Bevalling

Samen Natuurlijk Bevallen: hoe je partner een actieve rol hebben in de bevalling. Want bevallen van jullie kindje doe je graag samen. Je partner wil niet aan de zijlijn toekijken als jij het zwaar hebt.

In twee lessen leer je samen de pijn soepel opvangen, weeën begeleiden, de fasen van de bevalling actief ondersteunen. Om zo samen een intieme bevalling te beleven.

We plannen de eerste les in zwangerschapsweek 32 tot 36. Op tijd aanmelden is aan te raden om een geschikte dag en tijd te vinden in jullie beider agenda’s. De privé cursus Samen Natuurlijk Bevallen is het hele jaar door mogelijk, op een dag en tijd die jullie goed uitkomt.

Meer informatie over de cursus Samen Natuurlijk Bevallen vindt je hier.

Inschrijven doe je met dit inschrijfformulier.

De overgang als uitdaging

Overgang opvliegers acupunctuur Delft Den Haag

Je bent de 40 ruim gepasseerd en benieuwd wanneer je in de overgang komt. Of je hebt last van kleine ongemakken, voelt je niet meer zo fit en vitaal als een paar jaar geleden. Soms mis je de aansluiting op je werk of in je gezin. Dat houdt je bezig, je ligt er wakker van. Of is het andersom, je ligt vaak wakker en gaat dan liggen piekeren. Je voelt, het is tijd voor actie!

Er is voorlopig geen workshop.

Wat wél kan is een serie individuele behandelingen waarin we focussen op de vragen, onzekerheden en klachten die jij ervaart: geheel op maat voor wat jij nu tegenkomt. Wacht niet langer op een workshop en maak je eerste afspraak.

We zien elkaar dan binnenkort in mijn praktijk: welkom alvast!

Scroll naar boven