Gezond blijven met één energieboost per maanmaand

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Wij vrouwen zijn ons ervan bewust dat ‘goed zorgen voor jezelf’ belangrijk is voor een gezond en fit leven. We weten het vooral heel goed voor de ander: voor die vriendin die veel op haar bordje heeft, voor je moeder die 10 ballen in de lucht houdt, of voor je dochter die druk is met school, uitgaan en bijbaantjes. Vrouwen met ‘kleine’ ongemakken en/of stressklachten.

Voor deze vrouwen, en voor cliënten die bijna klachtenvrij zijn, bied ik het programma Energieboost Maanmaand. Elke vier weken (eens per maanmaand) aandacht voor je gezondheid en vitaliteit.
Acupunctuur & Advies met als focus:

  • je ongemak of restklachten van ziekte of eerdere overbelasting
  • cyclus verzorgen bij bv menstruatiepijn, hoofdpijn, jouw ongemak
  • je algehele gezondheid  en weerstand
  • stressfactoren en stressreductie
  • leren je grenzen te herkennen en bewaken
  • elke vier weken aandacht voor je 28 dagen bioritme
  • elke vier weken even stilstaan bij jouw belasting en belastbaarheid:
    is dat nog in evenwicht?

Voor wie is dit programma

Voor vrouwen in behandeling bij Auryn Acupunctuur die in een meer stabiele fase van herstel zijn aangekomen.
Voor vrouwen die een relatief mild ongemak hebben, nu drie tot vijf behandelingen gaan volgen en dan in een stabiele fase hun gezondheidswinst willen behouden.
Voor vrouwen die gezond zijn -niet altijd even fit en vitaal- en graag goed voor zichzelf willen zorgen, een burn-out of andere uitputtingssituaties graag vóór zijn.

Wat je kunt verwachten

De Engelse uitdrukking Nourishing your body and mind zegt treffend wat het behandeltraject inhoudt: lichaam en psyche  goed en met aandacht voeden. Voeden in de brede zin van het woord. We doen dat met acupunctuur en advies als basis, aangevuld met voedende warmte en reinigende cupping-massage indien nodig. Soms ga je naar huis met oorzaadjes, onzichtbaar of als glinsterend oorsieraad. En als je het nodig hebt, krijg je een steuntje in de rug met Sericapleisters.

Waarom elke vier weken?

In het artikel Het Jaar van het Zwijn lees je hoe belangrijk onze bioritmes zijn. Hoe we die kunnen inzetten om gezond te worden en te blijven. Dat is waar Energieboost Maanmaandgebruik van maakt: jezelf elke 28 dagencyclus op energetisch wijze voeden.

Een cadeau voor jezelf, de strik krijg je van mij

Je geeft jezelf in 28 tot 32 weken 8 sessies cadeau. Een kleine rekensom leert: 8 sessies x 4 weken = 32 weken. Een stressperiode of bijvoorbeeld menstruatieklachten kunnen aanleiding zijn om een extra behandeling tussendoor te plannen. Gewoon omdat je dan meer resultaat boekt.
De strik om het cadeau, dat is de extra behandeling die je van mij krijgt. Die kun je inzetten in een periode dat je nét wat meer energie nodig hebt om je batterij op te laden. Dat kan zijn in de eerste weken van het traject, of later. De  acht maanmaand afspraken leggen we tijdens het eerste consult in de reeks vast. Zodat jij écht binnen het bioritme van 28 dagen je extra energie opdoet.

Scroll naar boven