Helpt acupunctuur ook mij?

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Acupunctuur is er voor alle leeftijden, psychische en lichamelijke hulpvragen, en voor uw algemeen welzijn.

Hoe kan acupunctuur voor vele hulpvragen geschikt zijn? De Chinese geneeskunde heeft een andere visie op ziekte en gezondheid dan waarmee wij hier in het Westen vertrouwd zijn. Uw hulpvraag wordt dus vanuit een andere invalshoek benaderd, verklaard en behandeld.

Daarnaast is acupunctuur bijzonder doelmatig voor het onderhouden van uw algemeen welzijn, ofwel ook als u zich gezond voelt, kan acupunctuur uw welzijn ondersteunen. In het oude China was preventie van ziekte een belangrijk aandachtspunt van de arts-acupuncturist.

Auryn Acupunctuur richt zich met de algemene praktijk op:

  • Kleine ongemakken – signalen van een beginnende disbalans
  • Serieuze klachten –  ziek zijn, psychisch belast zijn, een ongemak wat verergert, gevolgen van een trauma
  • Vitaal met uw ziekte – zorg voor de energetische belasting die de ziekte met zich meebrengt, aandacht voor bijwerkingen van medicatie, pijnbeheersing of een bijdrage aan de nodige ontspanning.

Acupunctuur, moet je daarin geloven? Nee, het is niet nodig ‘te geloven’ in de werking van acupunctuur. Wel prettig als u open staat voor dat wat u gaat ervaren en geen wonderen verwacht.

Bang voor naalden? Ook dat hoeft geen belemmering te zijn: bij Auryn Acupunctuur kunt u ook met pleisters behandeld worden, als alternatief voor naalden. Onder de kopjes Sericatherapie en MeridiaanKleurenTherapie vindt u daarover meer informatie.

 

 

Gratis checklist:
Kan acupunctuur mij helpen?

Ben jij benieuwd of acupunctuur jou kan helpen in je zwangerschap? Vraag hier de checklist aan.

Vrouw en 45+: ontdek of acupunctuur je kan helpen om  je  gezonder, vitaler en energieker te voelen.

  Stuur me de checklist
Scroll naar boven