Zonder migraine, stress of ongemak je vakantie vieren

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist
acupunctuur vakantie migraine stress hoofdpijn

Veel vrouwen kennen het wel: dat kleine ongemak dat in je vakantie gaat opspelen. Nét als je in alle rust wilt genieten, of juist een sportieve en actieve vakantie week hebt gepland. Ogenschijnlijk kleine ongemakken kunnen zomaar een domper op je vakantievreugde zijn. En jij wilt zonder migraine, stress of ander ongemak je vakantie vieren. Met oorzaadjes mee in je koffer én mijn recept voor jou hoe ze te gebruiken, kun jij meer genieten van je vakantie.

Oorzaadjes, hoe werkt het

hulp bijmigraine, pms, overgangen stressDe zaadjes zitten onder een pleister, op een acupunctuurpunt. Wat je actief doet is oor-acupressuur, druk geven op de acupunctuurpunten in en op je oren. Punten die ik voor jou heb gekozen, jouw persoonlijke recept.

Acupressuur is zo een variant op EHBO, dat is wat je doet met oorzaadjes: Eigen Hulp Bij Ongemakken door druk geven op punten in je oor. Het helpt om je energie goed te laten stromen; door energiepunten te stimuleren die helpen bij jouw probleem.

De handige zaadjes zijn geen vervanging van een volwaardige acupunctuur behandeling. Sterker nog, het is een aanvulling op de lichaamsacupunctuur, zoals je die bij mij in de praktijk krijgt.

In de koffer

Een aantal cliënten in mijn praktijk heeft de oorzaadjes al mee in de vakantiekoffer:

  • om bij opkomende klachten, en dus een energietekort of disbalans bijtijds te corrigeren. En er zo minder of geen last van te hebben: migraine, knieklachten, menstruatieklachten, vakantie-obstipatie, e.a.
  • om meer te kunnen genieten door minder vakantiestress te ervaren, ook vliegstress of niet-thuis-zijn stress.
  • om door te werken aan haar gezondheid, ook in de vakantie; als tijdelijke vervanging van mijn acupunctuur behandeling. Vaak bij een langdurend traject zoals bij burnout, herstel na borstkanker, de overgang.

Nogmaals, natuurlijk gebruik ik oorzaadjes in mijn praktijk ook buiten de vakantieperiode. Het is onderdeel van mijn schatkist vol Chinese en Westerse parels!

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
acupunctuur vakantie migraine stress hoofdpijn

Zonder migraine, stress of ongemak je vakantie vieren

Veel vrouwen kennen het wel: dat kleine ongemak dat in je vakantie gaat opspelen. Nét als je in alle rust wilt genieten, of juist een sportieve en actieve vakantie week hebt gepland. Ogenschijnlijk kleine ongemakken kunnen zomaar een domper op je vakantievreugde zijn. En jij wilt zonder migraine, stress of

Lees verder »
Scroll naar boven