Online Intake

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Momenteel kan ik je misschien* niet persoonlijk in mijn praktijk behandelen, ik kan je wel online helpen. En op die manier kun je zélf op een positieve manier je klachten beïnvloeden, werken aan je gezondheid. We doen dat samen: jij met je eigen inzet en ik adviseer je daarbij, leer je wat en hoe te doen en ben je motivator. We ontmoeten elkaar in mijn vernieuwde online consulten, face to face via het beeldscherm. Tijdens deze sessies kunnen we elkaar horen en zien via een videolink, en elkaar in ontspannen sfeer ontmoeten.

In de uitvoering van de behandeling heb je dus zelf een belangrijke rol, met mij naast je voor kennis, ervaring en support. Precies zoals dat al duizenden jaren gebeurt in de Chinese Geneeskunde. En natuurlijk verweven we dat met westerse inzichten: dat is immers onze basis, onze leefwijze en leefomgeving. We maken gebruik het helend vermogen dat we in ons hebben: activeren dat met lichaamswerk, voeding, beweeg- en leefadviezen. We werken met adviezen die specifiek gaan over jouw hulpvraag of wens; adviezen die bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn.

Ik ben Renny Wiegerink en ik help vrouwen met vragen en problemen rond vrouwelijke gezondheid. Met al die vragen kan ik je online bijstaan.

Ook ben je welkom als je nu je immuniteit wilt versterken, ja angst of onzekerheid wilt verlichten of een specifieke aandoening wilt aanpakken. Je optimale gezond en vitaal voelen is nog nooit zo belangrijk en actueel geweest als nu.

Welke vraag je ook hebt, je gaat doelgericht onderweg naar een voor jou kwalitatief betere gezondheid. Het vraagt van jou motivatie en bereidheid tijd voor jezelf vrij te maken. Mijn rol is adviserend en ondersteunend. En natuurlijk mag je je zorgen over deze bizarre tijd en de extra stress bij mij kwijt: dat lucht op!

*Misschien: een behandeling fysiek aanwezig in mijn praktijk doe ik nu alleen als dat medisch noodzakelijk is én met een verwijzing van je behandelend arts of verloskundige. Denk aan de bijwerkingen van chemotherapie, In de zwangerschap zijn dat bijvoorbeeld ernstige misselijkheid, stuitligging van je baby of het inleiden van de bevalling in ziekenhuis-setting voorkomen.

De adviezen gaan over je hulpvraag. Denk voor de vorm aan onderstaande mogelijkheden.

Ons gesprek gaat uiteraard over je klacht of vraag. Niet alleen over wanneer je er last van hebt, of hoe vaak: ook de impact op je dagelijks leven, de zorgen die het je geeft. Het gaat hier om je algehele gezondheid, je algeheel welzijn. Dat klinkt overal doorheen en krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maar, ik ben niet je psycholoog.

Bij lichaamswerk kun je denken aan acupressuur en (meridiaan)massages. Dat zijn zachte maar effectieve (be)handelingen die je die eenvoudig te leren zijn en niet veel tijd vragen. Daarnaast zijn er nog enkelen vormen waarin ik chinese en westerse inzichten elkaar laat versterken. Denk aan houdings- en bewegingsadviezen en ontspanning.

Lichaamswerk geeft een ontspannen gevoel en kan kalmerend werken - je hebt dan het ultieme moment voor jezelf gecreëerd.

Voeding is een belangrijke motor voor ons functioneren, onze gezondheid. In vele gevallen levert een gericht voedingsadvies een belangrijke bijdrage aan gezondheidswinst. Ook als je ervan overtuigd bent dat je gezond eet.

Leef- en beweegadviezen zijn zeker in deze tijd belangrijk: we zitten veel, bewegen weinig en ervaren dat we minder bewegingsvrijheid hebben. Dat heeft een negatief effect op ons gevoel van welbevinden en werkt door in onze gezondheid: we voelen ons minder energiek . Een punt van aandacht, zeker nu de pandemie voorlopig geen eindpunt laat zien.

Het intake consult via een videolink bestaat uit een diepgaand gesprek inclusief eerste advies van 30 tot 45 minuten. Met het eerste behandeladvies kun je direct aan de slag om je gezondheid te verbeteren.

Na afloop van de intake ontvang je via de mail een behandelplan met gedetailleerde uitleg. Indien nodig ontvang je een handleiding voor de uitvoering van het behandeladvies. Denk aan een pdf of een video.

In de vervolgsessie bespreken we je ervaringen en vragen van het advies. Ook kijken we hoe de uitvoering van bijvoorbeeld een acupressuur zelf-behandeling nu gaat.

Je kunt eenvoudig een intake boeken:

Direct ONLINE  via de website. Je kiest dan gelijk een dag en tijd voor je intake. Na afronding van de boeking ontvang je een bevestiging en instructie over de intake sessie.

Je kunt ook gelijk een of meerdere vervolgafspraken maken. Handig als je nu een strakke werkplanning hebt.

De consulten. Meestal plannen we het eerste vervolgconsult twee weken na de intake. Dan heb je ruim de tijd om de adviezen een plek te geven in je dagelijks ritme en te zoeken naar de beste vorm. Tijdens het vervolgconsult evalueren we hoe het is gegaan en zetten we de volgende stap met een verdieping van het advies of een aanvullend advies in een ander domein.

De periodes tussen de consulten variëren van elke week tot elke vier weken. Wat voor jou past en hoe het voor jouw gezondheid optimaal helpt. Denk bij elke week aan een acute klacht of situatie, aan een intensieve begeleiding.

Je hebt al kunnen lezen dat je bereid moet zijn te investeren in (1) motivatie en (2) tijd voor jezelf vrij maken.
De financiële investering in je gezondheid is 125 euro voor de intake.
Voor de vervolgbehandeling is dat 97 euro.

Ben je aanvullend verzekerd, dan vergoed je zorgverzekeraar meestal een deel hiervan.

Is dit wat je wilt, ga dan naar ONLINE INTAKE en stel het niet langer uit.

Het videoconsult gebeurt via een beveiligde en door de verzekeraars goedgekeurd video-interface. Een voorwaarde voor je vergoeding van de zorgverzekering en de privacywetgeving.

Scroll naar top