Online Vervolg Consult

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Het online vervolg consult is geschikt voor jou na een intake online of in mijn praktijk.

Soms gebeurt het dat je tijdelijk niet naar mijn praktijk kunt komen voor je behandeling: ik kan je wel online helpen. En op die manier kun je het herstel- of ander proces voortzetten vanuit huis. Meer algemene informatie vind je op de pagina Online Intake.

Ik ben Renny Wiegerink en ik help vrouwen met vragen en problemen rond vrouwelijke gezondheid. Met al die vragen kan ik je online bijstaan. Een van de dingen die ik je kan leren om zelf te doen is je energie activeren met moxa. Dat is zeker in najaar en winter een weldadige bijdrage aan een gezonde cyclus, maar ook kan het ons helpen om in deze onzekere tijd stevig te blijven staan.

Moxa Therapie Stuitligging fertiliteit pms menstruatieklachten
Vervolg Online consult
In de vervolgsessies bespreken we je ervaringen  met en vragen..Lees verder

Je bent dan ook meer dan welkom als je nu je immuniteit wilt versterken, ja angst of onzekerheid wilt verlichten of een specifieke aandoening wilt aanpakken. Je optimale gezond en vitaal voelen is nog nooit zo belangrijk en actueel geweest als nu.

Welke vraag je ook hebt, je gaat doelgericht onderweg naar een voor jou kwalitatief betere gezondheid. Het vraagt van jou motivatie en bereidheid tijd voor jezelf vrij te maken. Mijn rol is adviserend en ondersteunend.

Hieronder vind je meer informatie over wat je kunt verwachten van online behandelsessies.

De adviezen gaan over je hulpvraag. Denk voor de vorm aan onderstaande mogelijkheden.

Ons gesprek gaat uiteraard over je klacht of vraag. Niet alleen over wanneer je er last van hebt, of hoe vaak: ook de impact op je dagelijks leven, de zorgen die het je geeft. Het gaat hier om je algehele gezondheid, je algeheel welzijn. Dat klinkt overal doorheen en krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maar, ik ben niet je psycholoog.

Bij lichaamswerk kun je denken aan acupressuur en (meridiaan)massages. Dat zijn zachte maar effectieve (be)handelingen die je die eenvoudig te leren zijn en niet veel tijd vragen. Daarnaast zijn er nog enkelen vormen waarin ik chinese en westerse inzichten elkaar laat versterken. Denk aan houdings- en bewegingsadviezen en ontspanning.

Lichaamswerk geeft een ontspannen gevoel en kan kalmerend werken - je hebt dan het ultieme moment voor jezelf gecreëerd.

Voeding is een belangrijke motor voor ons functioneren, onze gezondheid. In vele gevallen levert een gericht voedingsadvies een belangrijke bijdrage aan gezondheidswinst. Ook als je ervan overtuigd bent dat je gezond eet.

Leef- en beweegadviezen zijn zeker in deze tijd belangrijk: we zitten veel, bewegen weinig en ervaren dat we minder bewegingsvrijheid hebben. Dat heeft een negatief effect op ons gevoel van welbevinden en werkt door in onze gezondheid: we voelen ons minder energiek . Een punt van aandacht, zeker nu de pandemie voorlopig geen eindpunt laat zien.

Het intake consult via een videolink bestaat uit een diepgaand gesprek inclusief eerste advies van 30 tot 45 minuten. Met het eerste behandeladvies kun je direct aan de slag om je gezondheid te verbeteren.

Na afloop van de intake ontvang je via de mail een behandelplan met gedetailleerde uitleg. Indien nodig ontvang je een handleiding voor de uitvoering van het behandeladvies. Denk aan een pdf of een video.

In de vervolgsessie bespreken we je ervaringen en vragen van het advies. Ook kijken we hoe de uitvoering van bijvoorbeeld een acupressuur zelf-behandeling nu gaat.

Je kunt eenvoudig een vervolg consultboeken:

Direct ONLINE  via de website. Je kiest dan gelijk een dag en tijd voor je consult. Na afronding van de boeking ontvang je een bevestiging en instructie.

Je kunt ook gelijk een of meerdere vervolgafspraken maken. Handig als je nu een strakke werkplanning hebt.

De consulten. Meestal plannen we het eerste vervolgconsult twee weken na de intake. Dan heb je ruim de tijd om de adviezen een plek te geven in je dagelijks ritme en te zoeken naar de beste vorm. Tijdens het vervolgconsult evalueren we hoe het is gegaan en zetten we de volgende stap met een verdieping van het advies of een aanvullend advies in een ander domein.

De periodes tussen de consulten variëren van elke week tot elke vier weken. Wat voor jou past en hoe het voor jouw gezondheid optimaal helpt. Denk bij elke week aan een acute klacht of situatie, aan een intensieve begeleiding.

Je hebt al kunnen lezen dat je bereid moet zijn te investeren in (1) motivatie en (2) tijd voor jezelf vrij maken.
De financiële investering in je gezondheid voor de vervolgbehandeling is dat 97 euro.

Ben je aanvullend verzekerd, dan vergoed je zorgverzekeraar meestal een deel hiervan.

Is dit wat je wilt, ga dan naar ONLINE VERVOLG CONSULT en stel het niet langer uit.

Het videoconsult gebeurt via een beveiligde en door de verzekeraars goedgekeurd video-interface. Een voorwaarde voor je vergoeding van de zorgverzekering en de privacywetgeving.

Scroll naar boven