De praktijk: veel gestelde vragen

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Heb ik een verwijzing nodig?

Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig. Wel raad ik u aan om uw huisarts op de hoogte te stellen van de acupunctuurbehandeling.

Wat neem ik mee?

In elk geval uw pasje van de zorgverzekering en uw agenda voor het maken van de vervolgafspraak. Verder hoeft u niets mee te nemen; u krijgt elke behandeling schone handdoeken en, als het nodig is een deken of verwarmde handdoeken van de praktijk.

Hoe zit het met de betaling?

Uw eerste consult betaalt u vooraf. Boekt u uw eerste consult online, dan wordt u automatisch naar de betaalfunctie geleid. Maakt u uw eerste afspraak telefonisch, dan bevestigt en betaalt u de afspraak via de kalender op de website. Dat doet u hier:  Afspraak maken.
Na elk volgend consult ontvangt u een nota via de mail die u via de bank. De betalingstermijn is twee weken vanaf de behandeldatum. De betalingsregels van Auryn Acupunctuur vindt u hier.

Vergoed mijn zorgverzekering een deel van de kosten?

Voor een vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw ziektekostenverzekeraar kan u hierover informeren. De Zorgwijzer heeft ook voor dit jaar de vergoedingen per zorgverzekeraar op een rij gezet: die vindt u hier.

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

Delft  
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 15.00

Kan ik ook in het weekend of ‘s avonds een afspraak maken?

De openingstijden overdag zijn ruim zodat u voor het werk, of aan het einde van de middag kunt komen als het niet anders kan.

In spoedgevallen, tijdens zwangerschap en IUI, IVF of ICSI trajecten zijn aangepaste afspraken mogelijk. Voor een afspraak in de avond of in het weekend betaalt u een toeslag.

Scroll naar top