Vitale voeding maakt gezond – cursus

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Gezond worden of blijven met vitale voeding
tweedaagse cursus –

Cursusdagen: 20 mei en 10 juni
van 9.00 tot 17.00 uur
Waar: Hoeve Biesland
Door:

Petra Essink, voedingskundige, medeauteur van het boek Barstensvol Leven, een pleidooi voor vitale voeding
Renny Wiegerink, antroposofisch acupuncturist bij Auryn Acupunctuur & Advies Delft. Voor vrouwen met problemen rond vrouwelijke gezondheid en energie.

Je streeft naar een gezonde leefstijl en daar hoort voor jou gezonde, natuurlijke voeding bij. Maar, wanneer is die voedingsbron zélf gezond en vitaal, vol levenskracht? En wat doet dat voor jouw gezondheid en vitaliteit?

Deze cursus helpt je in jouw zoektocht naar gezonde voeding. We gaan het hebben over de vitaliteitswaarde van voeding en biodynamisch boeren. Over de kracht en kwaliteit van de vier elementen in plant, dier en mens. En hoe je die krachten kunt laten werken voor je gezondheid.

Twee levendige zaterdagen over voeding en vitaliteit. Met informatie en zelf ervaren door oefening en proeverijen. Uniek voor deze cursus is de locatie; Hoeve Biesland is dé plek om de elementen te ervaren, en het leven van plant en dier te observeren. Zelf met de voeten op en in de aarde staan.

Natuurlijk volledig verzorgd met koffie/thee en een heerlijke biologische lunch met producten van Hoeve Biesland en een rondleiding over de Hoeve.
Kosten voor de complete cursus: 185 euro. Er is plaats voor 14 deelnemers.

Aanmelden kan per mail naar assistent@auryn-acupunctuur.nl. Je ontvangt dan nadere informatie.
Betaling van de cursus: 185 euro over te maken naar IBAN NL46TRIO0786918888 t.n.v P.H. Essink en o.v.v. cursus Vitale voeding maakt gezond.
Aanmelding is definitief na betaling van de cursusbijdrage en op volgorde van binnenkomst.
Dan zien we elkaar 20 mei!

             

Scroll naar boven