Vitale voeding maakt gezond – cursus

drs. Renny Wiegerink
Acupuncturist

Vitale voeding maakt gezond

een dag ontspannen leren en proeven

Wanneer: zaterdag 13 april 2024
tijd: 10 tot 17 uur
Waar: Hoeve Biesland
Door:

Petra Essink, voedingskundige, medeauteur van het boek Barstensvol Leven, een pleidooi voor vitale voeding
Renny Wiegerink, antroposofisch acupuncturist, eigenaar van Auryn Acupunctuur & Advies Delft –  praktijk voor vrouwen met problemen rond vrouwelijke gezondheid en energie.

Je streeft naar een gezonde leefstijl en daar hoort voor jou gezonde, natuurlijke voeding bij. Maar, wanneer is die voedingsbron zélf gezond en vitaal, vol levenskracht? En wat doet dat voor jouw gezondheid en vitaliteit?

Deze cursus helpt je in jouw zoektocht naar gezonde voeding. We gaan het hebben over de vitaliteitswaarde van voeding en biodynamisch boeren en moestuinieren.

Want voeding is planten. Die wortelen in de donkere aarde, boven de grond groeit de zichtbare plant. Onder invloed van het licht en de warmte van de zon vormen de stengels, blaadjes, bloemen en vruchten zich. Iedere voedingsplant op haar eigen manier. Dat geeft een scala aan heel verschillende wortel-, blad- , bloem- en vruchtgewassen die we bewust kunnen leren inzetten voor ónze gezondheid én die van de aarde. Wat heb jij nodig om gezond te blijven, hoe werkt vitale (plantaardige) voeding in jou en voor jou?

Een levendige zaterdag over voeding en vitaliteit. Met informatie en zelf ervaren door oefening en proeverijen.

Uniek voor deze cursus is de locatie: Hoeve Biesland is dé plek om de elementen te ervaren, en het leven van plant en dier te observeren. Zelf met de voeten op en in de aarde staan.

Natuurlijk volledig verzorgd met:

  • koffie/thee en een heerlijke biologische lunch met producten van Hoeve Biesland, en
  • een rondleiding over de Hoeve – neem je laarzen mee!

Er is plaats voor 14 deelnemers.

Aanmelden kan per mail naar team@auryn-acupunctuur.nl.
Betaling van de cursus: 99 euro over te maken naar IBAN NL46TRIO0786918888 t.n.v P.H. Essink, o.v.v. cursus Vitale voeding maakt gezond. April 2024.

Aanmelding is definitief na betaling van de cursusbijdrage en op volgorde van binnenkomst.

             

Scroll naar boven